Ervaren stedenbouwkundige

4
Feb
2023

Openstaande vacature voor een ervaren stedenbouwkundige

We zijn per direct op zoek naar een ervaren stedenbouwkundige met minimaal 5 jaar ervaring, die zin heeft om te werken aan de urgente opgaven van deze tijd.

Wat bieden wij?

In een dynamische en inspirerende werkomgeving werken 45 bevlogen architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen samen aan integrale opgaven, zowel in een stedelijke als landschappelijke context. Ons doel is bovenal het realiseren van fijne leefomgevingen voor mensen. Daarbij hebben we oog voor trends en ontwikkelingen, want we werken aan de plannen van morgen!

Ons bureau is plat georganiseerd en samenwerken is onze kracht, zowel intern als extern. Bij ons krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid, je wordt gestimuleerd om met eigen ideeën te komen. Opdrachtgevers waarderen deze typische SVP cultuur, daarnaast worden zij ook graag verrast door die mooie eerste ideeschets met daarnaast onze (jouw?) visie en kennis.

Wat zoeken we in jou?

Je bent een echte ontwerper die in staat is een concept te ontwikkelen tot een plan. Je hebt een brede set aan tools om ideeën en plannen te communiceren. Met je uitgebreide kennis van Vectorworks en Adobe pakketten (en een plus voor Archicad) ben je in staat om onze plannen te ontwerpen en concreet te maken.

Je kunt op verschillende schaalniveaus in- en uitzoomen en moeiteloos schakelen tussen visie voor een gebied en aan de andere kant uitwerking op detail. Je draagt bij aan de kennisontwikkeling binnen het bureau en de denkt enthousiast mee over processen en diverse ontwikkelingen binnen ons bedrijf, waarmee wij ons nog meer kunnen professionaliseren. Om een goede sparring partner voor onze opdrachtgever te zijn beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Als jij je ontwerptalent durft te laten zien en out-of-the-box kunt denken, dan pas jij zeker in ons team!

Je hebt je opleiding gedaan aan de TU of Academie van Bouwkunst. In je cv en portfolio kunnen wij zien dat je gedurende een aantal jaren relevante ontwerp- en werkervaring hebt opgedaan. Wij werken vanuit ons fijne kantoor in de binnenstad van Amersfoort en hebben ook een hub in Amsterdam.

Voel je je aangesproken, reageer dan snel! Je kunt je interesse kenbaar maken bij Henriët Hoekstra, via hhoekstra@svp-svp.nl. Voor vragen kun je uiteraard altijd eerst contact opnemen, via 033-4701188.English applications will not be taken in consideration.
Geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Download het bestand

Laatste nieuwsberichten

vacature stedenbouwkundige solliciteren