Tender flexwoningen Aedes

6
Apr
2023

Wij zijn trots op een hele mooie nieuwe samenwerking.

Samen met  Gapph Modular, adviseur Bas de Haan en DMT Modular Constructions hebben wij modulaire woonproducten ontwikkeld voor het openbaar inkooptraject van Aedes voor producenten van flexwoningen. En alle woonconcepten die wij samen hebben ontworpen zijn geaccepteerd en gaan mede zorgen voor het versnellen van woningbouwopgaves van de corporaties. Een fijne samenwerking die inmiddels heeft geleid tot een veelbelovend partnerschap.

Het is niet gek dat SVP hiervoor is gevraagd. Inmiddels kunnen wij Marcel Steeghs van SVP wel een echte specialist van het ontwerp van modulaire woongebouwen noemen. Zo heeft hij samen met zijn collega Wilco Huppelschoten aan de wieg gestaan van o.a. het project SET (2017) op IJburg in Amsterdam, een voorbeeldproject voor deze specifieke woningbouwopgaves van tijdelijke woningen.

Deze nieuwe samenwerking is een logisch vervolg voor SVP om ons verder te ontwikkelen in deze markt, waarbij wij de opgave zowel stedenbouwkundig als op bouwkundig niveau kunnen vormgeven.

Lees hier het artikel en de achtergrond over de tender op Architectenweb

Download het bestand
modulaire woonproducten flexwoningen woonconcepten woningbouwopgaves corporaties partnerschap specialist ontwerp woongebouwen voorbeeldproject tijdelijke vormgeven amsterdam ijburg noord-holland samenwerking aedes gapphmodular dmt modular constructions tender producent raamcontract